Produsele The Ordinary pentru pielea uscata si deshidratata

The Ordinary produse cosmetice

The Ordinary are produse potrivite atit pentru tenul uscat, cit si pentru cel deshidratat, care poate echilibra nivelul de sebum sau hidrateaza pielea.

Daca aveti pielea uscata în mod natural, pielea dvs. se lupta sa pastreze umezeala în ea. Produsele pe baza de apa nu vor fi eficiente, deci ar trebui sa ramineti pe uleiuri pentru a va mentine pielea hranita. Uleiul de argan marocan 100% organic, presat la rece, este ideal pentru aceasta, deoarece contine un amestec de acizi grasi bogati în umiditate, vitamine si antioxidanti, care ajuta la hranirea si protejarea pielii.

Daca pielea ta este deshidratata, înseamna ca pielea ta nu este suficient de hidratata, ceea ce poate duce la îmbatrinire prematura. Pielea dvs. este, de asemenea, mai sensibila la factorii externi, cum ar fi razele UV si poluarea, deci trebuie sa o hidratati pentru un ten mai sanatos. Acidul hialuronic are proprietati incredibile de pastrare a umezelii, astfel încit The Ordinary acid hyaluronic 2% + B5 este un pas demn urmator în îngrijirea pielii.

De asemenea, puteti încerca hidratantul The Ordinary, care contine un amestec puternic de aminoacizi, acizi grasi, acid hialuronic si alte ingrediente naturale gasite în pielea dvs. pentru a va restabili si rehidrata pielea fetei. Aceasta crema hidratanta usoara ofera rezultate imediate, fara grasime.

Cele mai bune produse exfoliante The Ordinary

Exfolierea pielii ofera multe beneficii, inclusiv re-texturarea pielii neuniforme, echilibrarea pigmentarii si iluminarea tenului plictisit. Exfolierea poate ajuta, de asemenea, pielea predispusa la pete si pielea cu pete uscate. Exfolierea manuala este un lucru din trecut pentru The Ordinary, deoarece acestea ofera în schimb mai multi exfolianti chimici pentru a-l face sa functioneze într-un mod mai blind.

Solutia de tonifiere The Ordinary cu acid glicolic de 7% este un alfa-hidroxi acid, care exfoliaza celulele moarte pentru o piele mai stralucitoare si mai fina. Acidul glicolic este, de asemenea, cunoscut pentru a ajuta la reducerea aspectului ridurilor cu utilizare regulata. Aceasta solutie tonifianta contine extracte de plante suplimentare si aloe vera pentru a reduce iritatia si roseata cauzate de utilizarea acidului.

Daca preferati un acid mai blind din grupul AHA, luati în considerare acidul lactic. The Ordinary are doi agenti puternici, acid lactic 5% + HA 2% si acid lactic 10% + HA si ambii actioneaza la exfolierea pielii si minimizeaza pigmentarea. Acidul lactic 5% este o alegere ideala daca aveti pielea sensibila.

În plus, retinolul este un exfoliant excelent, deoarece ofera rezultate impresionante. Retinolul este cunoscut pentru proprietatile sale anti-îmbatrinire, deoarece reduce aspectul ridurilor si petelor de virsta, totusi este eficient în special pentru pielea sensibila. Daca utilizati retinol, pur si simplu în scop de exfoliere, va recomandam retinol 1% în squalane.

Cearcane întunecate sub ochi si umflaturi

În timp ce The Ordinary s-a concentrat pe produse concepute în primul rind pentru îngrijirea pielii fetei, acestea ofera si un ser pentru ochi, care poate ajuta la reducerea aspectului cearcanelor si al umflaturilor. Solutia The Ordinary caffeine 5% + EGCG contine o concentratie extrem de mare de cofeina, frunze de ceai verde, antioxidanti si antiinflamatoare dovedite pentru a lumina zona de sub ochi.

Cel mai bun remediu general

Daca doriti sa va scufundati în lumea The Ordinary, dar nu sunteti înca sigur ce este cel mai potrivit pentru pielea dvs., alegeti uleiul organic de macese presat la rece. Potrivit pentru toate tipurile de piele, acest ulei este bogat în vitamine, antioxidanti si acizi grasi esentiali, care ajuta la stralucirea, hidratarea, calmarea si refacerea pielii pentru un ten sanatos general. Chiar nu va puteti însela cu acest ulei, deoarece nu exista altceva decit bun în el!

Alegerea produselor din The Ordinary este ca un cimp minat si este greu sa stii ce va functiona si ce nu va functiona pe pielea ta. Cu toate acestea, odata ce gasiti produse care va completeaza pielea, nu ne îndoim ca va veti îndragosti cu siguranta de acest brand inovator si accesibil. Ingrediente active pure, care dau rezultate foarte bune.

Оставьте комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Shopping Cart